ZT - ZGRADARSKA TEHNIKA d.o.o.

VAŠ POUZDANI PARTNER

Grijanje na Mjeru: Kvaliteta, Učinkovitost, Održivost

Naša specijalizirana tvrtka nudi pouzdana rješenja za grijanje, prilagođena vašim potrebama, bilo za malu sobu ili veliku zgradu. Naši proizvodi kombiniraju kvalitetu, učinkovitost i ekološku prihvatljivost.

Kompletna usluga od prodaje do održavanja

Naš širok spektar usluga uključuje profesionalnu ugradnju, servisiranje i neprekidnu podršku, te pružanje visoko kvalitetnih usluga za centralno grijanje, vodovod i ventilaciju.

O Nama

Dobrodošli u naš svijet topline i udobnosti!

Naša tvrtka specijalizirana je za prodaju i distribuciju peći na pelete i drva, koje su dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe za grijanjem, bilo da trebate zagrijati mali prostor ili veliku zgradu. Naše peći kombiniraju kvalitetu, učinkovitost i ekološku prihvatljivost, čineći ih savršenim izborom za sve koji traže pouzdan i održiv način grijanja.

Osim prodaje peći, ponosno nudimo i širok spektar usluga koji uključuju profesionalnu ugradnju i servisiranje peći. Naš stručni tim je uvijek na raspolaganju za rješavanje svih vaših pitanja i problema, pružajući vam neprekidnu podršku tijekom cijelog procesa, od izbora prave peći za vaše potrebe, preko ugradnje, do održavanja i servisiranja.

U našem asortimanu usluga nudimo i radove na ugradnji centralnog grijanja, vodovoda i ventilacijskih sustava. Bez obzira na to radi li se o novogradnji, obnovi ili modernizaciji postojećeg objekta, naša stručna ekipa posvećena je pružanju visoko kvalitetnih usluga koje će vaš dom ili poslovni prostor učiniti toplijim, udobnijim i energetski učinkovitijim.

Svjesni smo važnosti kvalitetne instalacije i održavanja grijanja, vodovoda i ventilacije za vaš dom ili poslovni prostor. Zato smo se obvezali pružiti najbolju moguću uslugu i proizvode najviše kvalitete. Bez obzira na veličinu ili složenost vašeg projekta, možete biti sigurni da ćemo se posvetiti vašem zadatku s najvećom pažnjom i stručnošću.

Naš cilj je da izgradimo dugoročne odnose s našim klijentima kroz dosljednu izvrsnost u usluzi i kvaliteti proizvoda. Mi smo tu da vam pomognemo stvoriti topli, udobni i ekološki prihvatljivi prostor u kojem ćete uživati godinama koje dolaze.

ZT – ZGRADARSKA TEHNIKA d.o.o.

SIGURNOST I UDOBNOST KROZ NAŠA RJEŠENJA ZA GRIJANJE

Pružamo stručnost, pouzdanost i izvrsnu korisničku podršku u svakom koraku.

2011
GODINA OSNIVANJA
2500
ZADOVOLJNI KUPCI
190
POSLOVNIH PARTNERA
3
POSLOVNICE
54
BROJ DJELATNIKA
1200
ZAVRŠENI PROJEKTI

Za našu pouzdanost jamče i naši certifikati